ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ


Στο ΧΡΩΜΑ έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με ταλαντούχα παιδιά! Την σχολική χρονιά που μας πέρασε , 4 παιδιά απο τον χώρο μας αποφάσισαν να δώσουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του καλλιτεχνικού γυμνασίου Δραπετσώνας. Απο τους 4 πέρασαν οι Καλλιόπη Κ. 5η στην Α΄Γυμνασίου, η Ηλιάνα Δ. 6η στην Β΄ Γυμνασίου και ο Βαγγέλης Γ. 5ος επιλαχών στην Α΄Γυμνασίου ανάμεσα σε 100 παιδιά που έδωσαν εξετάσεις για το συγκεκριμένο Γυμνάσιο, ενώ την σχολική χρονιά 2013 πέρασε στο καλλιτεχνικό γυμνάσιο Γέρακα η μαθήτρια μας Άσπα Κ 4η στην Α΄ Γυμνασίου. Ευχαριστούμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του καλλιτεχνικού γυμνασίου. Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Χρώμα έχει την χαρά επιτυχιών μαθητών του:

4η η Έφη Λαγούτου , 6η η Ιφιγένεια Περδικομάτη και 7ος ο Γιώργος Φίλης Διωνάς. Επίσης συγχαρητήρια και στις μαθήτριες μας Νεκταρία Ρίζακη και Εβίτα Ζαφειρίδου που κατατάχθηκαν στις επιλαχουσες. Μέσα από την καρδιά μας να συγχαρούμε και τα παιδιά που προσπάθησαν και δεν πέτυχαν. Όπως όλοι γνωρίζουμε η τέχνη είναι ένα απίστευτο λιβάδι και έχουμε χρόνο πολύ να το εξερευνήσουμε. Τον στόχο μας τον πετύχαμε. Οι μαθητές μας όλοι, επιτυχόντες και μη, έγιναν καλύτεροι σχεδιαστές και εικονογράφοι. Και αυτήν την δύσκολη χρονιά όλοι προσπάθησαν πολύ! Συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές μας και ειδικά στον κ. Κωστούρο που με την συνδρομή του τα παιδιά στηρίχτηκαν σε θεωρητικό και εικαστικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη!

Featured Posts