Σας παρακαλούμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε μερικούς κανόνες που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε ασφαλείς! 

Απαραίτητη η συνεργασία σας ώστε να τηρηθούν με συνεννόηση αλλά και υπευθυνότητα οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης καθώς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την  εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου μας.

 

1. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που το σχολείο που φοιτά το παιδί σας ή το τμήμα του αναστείλλει την λειτουργία του λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

2. Κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι αν νιώθουν άρρωστα, επικοινωνήστε άμεσα με γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κατά προτίμηση με γιατρό που παρακολουθεί συστηματικά τα παιδιά, και ενημερώστε μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να αναπληρώσουμε τα μαθήματα που έχουν χάσει οι μαθητές μας όταν αυτό θα είναι εφικτό.

3. Φροντίστε να φορούν μάσκες.

4. Είναι απαραίτητο να έχουν τον δικό τους εξοπλισμό,  κυρίως μολύβια, γόμα και πινέλα και αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν υλικά του εργαστηρίου ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 

Τα παιδιά αφήνουν πάνω στο τραπέζι ό,τι αντικείμενο του εργαστηρίου χρησιμοποίησαν και δεν το επιστρέφουν πίσω αλλά μετά το  τέλος του μαθήματος το ψεκάζουμε εμείς με πιστοποιημένο απολυμαντικό όπως και όλα τα υπόλοιπα υλικά και επιφάνειες του χώρου μας.  Επίσης δεν πρέπει να δίνουν τα υλικά τους σε κανένα άλλο παιδί. 

5. Σε κάθε τραπέζι στο εργαστήριο υπάρχει αντισηπτικό, παρακαλούμε να το χρησιμοποιούν τα παιδιά συχνά. 

6. Το εργαστήριο έχει παράθυρα που θα παραμένουν ανοιχτά κατά το δυνατόν σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας του.

7. Όταν διεξάγεται το μάθημα η οδηγία που πλέον πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι είναι πως στον χώρο διδασκαλίας δεν είναι δόκιμο να παραμένουν οι γονείς. Ειδικά εάν χρησιμοποιούνται και οι δύο όροφοι του εργαστηρίου. 

8.Ο ανώτατος αριθμός μαθητών ανά όροφο διδασκαλίας ορίζεται σε δεκαπέντε 25 άτομα, άρα 50 άτομα συνολικά θα μπορούμε να δεχτούμε στον χώρο μας. (450 τ.μ.)

 

9.Επίσης πρέπει να τηρείται απόσταση μεταξύ των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών.

Σας υπενθυμίζουμε πως τα μαθήματα on line συνεχίζονται κανονικά τον Οκτώβριο του ΄20 και κάθε Δευτέρα και απευθύνονται σε παιδιά από 7 έως 14 ετών

Δείτε εδώ πληροφορίες για τα online μαθήματα

Θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα εκ νέου αναλόγως της προσέλευσης των μαθητών μας

και αν χρειαστεί θα επανεξεταστεί ο τρόπος λειτουργίας μας με γνώμονα την υγεία όλων μας.

 

Καλή μας αρχή με έμπνευση για δημιουργία!  

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

 

Ενημερώνουμε πως ο χώρος μας έχει απολυμανθεί

και αυτό θα επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα.