top of page

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2021-2022


Στο ΧΡΩΜΑ έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με ταλαντούχα παιδιά! Την σχολική χρονιά που μας πέρασε , 4 παιδιά απο τον χώρο μας αποφάσισαν να δώσουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του καλλιτεχνικού γυμνασίου Δραπετσώνας. Απο τους 4 πέρασαν οι Καλλιόπη Κ. 5η στην Α΄Γυμνασίου, η Ηλιάνα Δ. 6η στην Β΄ Γυμνασίου και ο Βαγγέλης Γ. 5ος επιλαχών στην Α΄Γυμνασίου ανάμεσα σε 100 παιδιά που έδωσαν εξετάσεις για το συγκεκριμένο Γυμνάσιο, ενώ την σχολική χρονιά 2013 πέρασε στο καλλιτεχνικό γυμνάσιο Γέρακα η μαθήτρια μας Άσπα Κ 4η στην Α΄ Γυμνασίου. Ευχαριστούμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του καλλιτεχνικού γυμνασίου. Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Χρώμα έχει την χαρά επιτυχιών 4 μαθητών του:

4 παιδιά μας επιτυχόντες στο καλλιτεχνικό γυμνάσιο Δραπετσώνας απο τους 18 εισαχθέντες. Η Έλενα Πετροπούλου. 1η στη σειρά κατάταξης Στέλιος Μπιτάκος. 2ος στη σειρά κατάταξης, Κωνσταντίνος Κωσταντής. Και Θοδωρής Σάμιος. Οι υπολοιποι μαθητές μας που δεν πέρασαν, κέρδισαν όμως μια χρονιά δημιουργίας και αξιόλογης προσπάθειας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν και ευχόμαστε να είναι πηγή έμπνευσης για το ταλέντο που έτσι κι αλλιώς έχουν στα χέρια τους. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία και την συγκίνηση που μας χάρισαν μιας και ήταν ένα κίνητρο χαράς σε μέρες δύσκολες, σε μαθήματα στο διαδίκτυο, σε μαθήματα στην ύπαιθρο, σε μαθήματα που και εμάς μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και καθηγητές. Διδάσκοντες : Εύα Γεράκη , Κωνσταντίνος Κωστουρος.

Ευχαριστούμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page